Εξυπηρέτηση σε όλη την Αττική

Pet safe

  Είναι πολλές οι φορές που οι μικροί μας φίλοι λερώνουν τα χαλιά. Τα ούρα των κατοικίδιων, δυστυχώς μπορεί να είναι καυστικά αν μείνουν στο χαλί για αρκετό χρονικό διάστημα. Εκτός από τη δυσοσμία ίσως παρατηρήσουμε και κιτρινίλες οι οποίες βγαίνουν δύσκολα.


Σαν πρώτη φάση καλό θα ήταν να σκουπίσετε εκείνη την επιφάνεια με απορροφητικό χαρτί προκειμένου να τραβήξει όσο το δυνατόν περισσότερο την υγρασία και το λεκέ. Επίσης, αυτό που παρατηρείται πολύ συχνά σε σπίτια με κατοικίδια είναι οι τρίχες στην επιφάνεια αλλά και σε μεγαλύτερο βάθος σε χαλιά και μοκέτες οι οποίες πολύ δύσκολα φεύγουν με την οικιακή ηλεκτρική σκούπα. Στα ταπητοκαθαριστήρια Star Carpets Δούκας διαθέτουμε ειδική επεξεργασία καθαρισμού χαλιών για την αντιμετώπιση αυτών των περιπτώσεων.


Με υπευθυνότητα, αγάπη και σεβασμό προς τον ευαίσθητο οργανισμό των μικρών μας φίλων, απαλλάσσουμε τα χαλιά σας από μικρόβια, δυσοσμίες, λεκέδες, τρίχες! Χρησιμοποιούμε πάντα οικολογικά, μη τοξικά προϊόντα ασφαλή και φιλικά για τα κατοικίδια σας! Τα χαλιά σας είναι υγιεινά πεντακάθαρα μέχρι την επόμενη φορά που οι μικροί μας φίλοι θα κάνουν πάλι τη ζημιά τους…

 

 

 

Υγιεινό πλύσιμο χαλιών! Για οποιαδήποτε πληροφορία επικοινωνήστε μαζί μας
Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση της αποδέχεστε αυτόματα την χρήση των cookies. • ΠληροφορίεςΤο κατάλαβα